MAJA 

GULDBoRG 

DVM, FIBFN, FACFN, IVAS & IVCA cert.

​Jo mere man ved - jo mere ved man, hvad vi ikke ved

Hvorfor en dyrlæge?

DDD - Den Danske Dyrlægeforening
Markedet vrimler med "alternative" behandlingsformer. Det kan som ejer være utroligt uoverskueligt hvad man skal vælge. Det vanskelige ligger oftest i, at man som ejer ikke altid ved hvad dyret fejler. Som ejer bør man søge dyrlæger med særlig interesse og efteruddannelse indenfor deres fagområde, på den måde får man den bedste og hurtigste behandling af sit dyr, og dermed størst chance for optimal funktion. 

Dyrlægeundersøgelse

Vigtigheden af, at få dyret undersøgt af en dyrlæge, kan ikke understreges nok. Mange sygdomme/lidelser kan forværres drastisk, hvis man ikke i tide får sat den korrekte behandling i gang. Ikke mange ville gå til en sosu-assistent og få repareret sin bil eller sine tænder... alligevel søger mange behandling af deres dyr hos "behandlere" der hverken har indsigt i anatomi, fysiologi eller sygdomme. Det der på den korte bane er billigt og attraktivt, kan på sigt have store konsekvenser for dyret, og ende med at blive meget dyrere.

Diagnose

Med en diagnose kan man således bedre vurdere om kiropraktik, akupunktur, ol. skal være primærbehandling eller evt supplement til en mere traditionel behandling. Vi er efterhånden specialiseret i en sådan grad veterinært, at vi ligesom læger, har klinikker der kun arbejder med tænder, øjne, hudlidelser, neurologiske lidelser osv. alt sammen for at blive så dygtige som muligt indenfor flere og flere grene af veterinær medicinen. Derved øges chancerne for at hjælpe dyrene maksimalt.

Den ​neurologiske funktion

Det er vigtigt, når man arbejder med en levende krop, at man forstår, at alt styres og kontrolleres af hjernen.
Nervesystemet forbinder alt i kroppen, således kan en neurologisk dysfunktion vise sig med et meget varieret symptombillede. Nogle af de patienter, der er forsøgt uredt på traditionel vis med mange undersøgelser, uden at der kan stilles en egentlig diagnose, er oftest dyr med svær neurologisk dysfunktion som bagved liggende årsag.

Jeg tilbyder

Dyrlæge Maja Guldborg (DVM, FIBFN, FACFN, IVAS & IVCA cert.), med diverse internationale efteruddannelser i bl.a. funktionelle neurologiske lidelser, kiropraktik, akupunktur m.m. tilbyder dyrlægepraksis indenfor disse fagområder og hos følgende dyrearter:

Kontakt mig  

Beskriv dit problem for mig, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vil du ringes op? *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Overlad trygt dine dyr til mig

​★★★★★

"Hun ser det andre ikke gør"

Hun er bare den bedste! Har både brugt hende til hest og hund! Hun ser det andre ikke gør :) 

Tina Askebjerg Madsen

​★★★★★

"Grundig, dygtig og kompetent"

Maja er grundig, dygtig og meget kompetent. Jeg glæder mig til tredie behandling af min hund og det er virkelig rart at se en fremgang 

Gitte Muse

​★★★★★

"Super kompetent og teoretisk"

Super kompetent og teoretisk meget velfunderet. Samtidig venlig og imødekommende med stor interesse for sit felt.

Flemming Bligaard Pedersen

Jeg står klar til at hjælpe dig og dine dyr

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål og henvendelser.

Du kan blandt andet hente vores ​Henvisningsskema her

Skriv til mig på mail@majaguldborg.dk

eller r​ing på telefon:2031 0238

tlf tider:  08.00-08.30

Her har jeg klinik

Maja Guldborg

CVR: 26450861

Førslev Præstemark 6, 4690 Haslev

Klik her for rutevejledning